Leuk zo’n vakantie... Op de terugweg nog even langs Autoschade Mulder uit Nijveen

Een kras in de bumper zit in een klein hoekje

De zomervakantie zit er weer op. En ondanks de economische malaise trokken we er weer massaal op uit. Of met het vliegtuig, maar meestal toch wel met de auto. In eigen land, de Belgische Ardennen of naar Frankrijk. Nog steeds het meest geliefde vakantieland bij de Nederlanders.
 
Nu de vakantie weer achter de rug is, maken we ook de balans op van alle schade, die is ontstaan tijdens onze vakantie. Een kapotte bril of camera een gevallen iPad of andere tablet en noem maar op. Maar op vakantie gebeurd meer. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Met de auto wel te verstaan. Het paaltje bij de ingang van de camping heeft u net even over het hoofd gezien. En bij het aankoppelen van de caravan of vouwwagen, wordt deze net iets te hard door geduwd door uw vrouw. En in plaats van dat de vouwwagen op de trekhaak geplaatst wordt, is deze vakkundig in uw bumper geparkeerd. Een kras in de bumper zit ook in een klein hoekje.

Spotrepair specialist Mulder uit Nijeveen
Voor een kras op uw bumper of een kras in de deur van uw auto hoeft uw auto tegenwoordig niet helemaal meer over gespoten te worden. Met spotrepair (http://www.autoschademuldernijeveen.nl/pg-26320-7-70629/pagina/autoschade_mulder_uit_nijeveen_is_spotrepair_specialist.html) wordt alleen de kras zelf behandeld. En dat is een stuk goedkoper! Autoschade Mulder uit Nijeveen is een echte spot repair specialist. Dus bent u woonachtig in de regio Nijeveen, Meppel, Steenwijk, Hoogeveen en bent u van vakantie teruggekomen met een kras? Rijdt u dan even langs Mulder. Ze helpen u graag en geven u een goed advies over de mogelijkheden om de schade te repareren. En meestal wordt de reparatie vergoedt door uw verzekeringsmaatschappij.

De thuisblijvers
Ondanks dat we massaal op vakantie gaan, blijven er ook altijd nog mensen thuis. En wanneer u denkt dat deze gespaard blijven van enige schade heeft u het mooi mis. Want we blijven niet voor niets thuis. Dit doen we omdat we dit jaar er voor hebben gekozen om de tuin eens goed onder handen te nemen of omdat er nu eindelijk een aanbouw of dakkapel op het huis komt. Er moet opgeruimd worden dus. Hiervoor rijden we dan met de auto inclusief aanhanger richting de gemeentewerf of richting de bouwmarkt en steken de aanhanger net iets te krap in en bij het kijken over de schouder vergeten we even dat de auto ook nog een voorkant heeft, welke net langs dat paaltje schuurt...... Kan gebeuren. We rijden tenslotte niet iedere dag met een aanhangwagen achter de auto. Ook de thuisblijvers zijn van harte welkom bij autoschade mulder uit Nijeveen voor een goed advies en een vakkundige reparatie.

Een nieuwe keuken kan altijd later nog
Daarnaast hebben we nog de thuisblíjvers die er voor kiezen om een nieuwe keuken te late plaatsen. Maar waarom een nieuwe keuken laten plaatsen, als de oude voorzien kan worden van een fantastische nieuwe look. Voor het laten spuiten van uw keukenkastjes kunt u bij Mulder terecht. De spuitcabine is er op ingericht, dat uw oude keuken na een spuit behandeling weer als nieuw te voorschijn komt. Vraag naar de mogelijkheden bij Autoschade - en keukenspuiter Mulder uit Nijeveen.

De rits van de motorjas......., altijd lastig die krassen op de motortank
Ook voor het spuiten van de tank van uw motor is Mulder uit Nijeveen het juiste adres. Krassen die bijvoorbeeld zijn ontstaan door de rits van uw motorjas of een eventuele schuiver die u heeft gemaakt worden vakkundig gespoten en gerepareerd.

Autoschade Mulder dé autoschade specialist uit Nijeveen die veel meer voor u kan doen dan alleen de schade aan uw auto repareren.
Leuk zo’n vakantie... Op de terugweg nog even langs Autoschade Mulder uit Nijveen Leuk zo’n vakantie... Op de terugweg nog even langs Autoschade Mulder uit Nijveen
Autoschade..? Neem snel contact op met Mulder uit Nijeveen Autoschade..? Neem snel contact op met Mulder uit Nijeveen